Split dome ohišje za GoPro kamero

Želite ustvariti dih jemajoče fotografije ob vsakem izletu do morja, jezera ali bazena in navdušiti prijatelje z zanimivimi posnetki?

Združite čarobnost dveh svetov, enega pod in enega nad vodo na eni fotografiji. Ustvarite fotografije, ki so bile do nedavnega na voljo le profesionalnim fotografom z drago opremo. Fotografije, za katere se bodo prijatelji spraševali, kako ste jih naredili, so sedaj na dosegu roke.

Za zajem navdušujočih pol-pol slik boste potrebovali ohišje s kupolo (dome). Split some odmakne vodno gladino stran od objektiva GoPro kamere in dramatično izboljša podvodno funkcionalnost vašega fotoaparata in kakovost slike. Plus - omogoča vam, da naredite tiste nore fotografije, ki so pol pod vodo, polovico pa nad njo.

Split GoPro dome ohišje deluje kot dodaten optični element pred vašo GoPro kamero in rešuje tri težave, ki se pojavijo pri podvodni fotografiji zaradi lastnosti zraka, vode in svetlobe. Ukrivljenost kupoe zmanjša učinke refrakcije, radialnega izkrivljanja in kromatične aberacije. Skratka, naredi vaše slike ostrejše in čistejše, poveča vidno polje ter zmanjša podvodno povečavo ali. če povemo kar najbolj enostavno možno - takoj izboljša vaše podvodne fotografije.

Z veliko kupolo je možno ustvarjati tudi tako imenovane nad/pod (over under) ali pol-pol (half half, 50/50) fotografije. Ne samo da je možno, z NOVIM Split dome ohišjem ej zajem takih fotografij popolnoma enostaven. Za ustrezno nastavitev fotoaparata, da le ta upošteva številke faktorje, ki vplivajo na fotografiranje v vodi, potrebujete izkušenega DSLR fotografa. Z GoPro kamero, ki ima skoraj neomejeno globino polja in širokokotni objektiv, pa je to popolnoma enostavno. GoPro in Split dome ohišje sta popoln par, ki bo ustvarjanje takšnih fotografij iz težavnega nastavljanja fotoaparata spremenil v enostavno pritiskanje sprožilca. Predstavljajte si vse čudovite pol pol fotografije, s katerimi boste lahko svoje prijatelje navdušili vsakič, ko se vrnete iz počitnic.

SPLIT DOME OHIŠJE

GoPro Hero združjivo

SPLIT GoPro Dome ohišje je na voljo v 2 različicah. Hero3/4 verzija je združljiva z naslednjimi GoPro kamerami: Hero3, Hero3 +, Hero4. Hero5/6/7 verzija pa z Hero5 Black, Hero6 Black in novo Hero 7 Black.

Vse v enem paketu

Vključuje gumiran ročaj in vse potrebne nastavke in vijake. Nobena druga dodatna oprema ni potrebna. Samo vstavite GoPro kamero in pripravljeni ste na fotografiranje ali snemanje.

Split GoPro dome port housing
Enostavno za uporabo

Enostavno nastavljate in upravljanje (vsi gumbi GoPro so dostopni), le nekaj korakov ste stran od pol pol fotografij. Priložena navodila in nasveti za boljše fotografije.

Kvaliteta & Cena

Split ohišje je narejeno iz visokokakovostnega akrilnega materiala in trajne ABS plastike. Gumiran ročaj je izdelan iz trajne ABS plastike. Visoko kakovostno dome ohišje, ki si ga lahko privoščite!

OPIS

GOPRO DOME OHIŠJE

Split GoPro dome je izdelan iz visoko kvalitetnega akrilnega materiala in odporne ABS plastike. Vodotesen je do 30 m. Vaš fotoaparat je dodatno varno shranjen v ločenem ohišju, podobnem standardnemu GoPro ohišju (ali za Hero5 in Hero6, podobnem kot je Super Suit ohišje, ki samo stane več kot 40EUR), ki je vodotesno do 45m. Ohišje fotoaparata je mogoče odstraniti iz kupole in po potrebi uporabljati tudi ločeno. Medtem, ko je fotoaparat fiksiran v Split dome, lahko uporabiljate vse gumbe na GoPro kameri. Če ima vaša kamera zadaj LCD-zaslon, je viden, ko je kamera v Split domu. Na voljo so tri različice Split dome ohišja: HERO5 / 6, HERO3 / 4 in LCD (razloženo spodaj).

  • Material: visoko kakovostni akril in & na udarce odporna ABS plastika
  • Mere: 19 * 19 * 10cm
  • Teža: 373g

GUMIRAN ROČAJ ZA GOPRO KAMERO

Gumiran ročaj je izdelan iz visoko kakovostne ABS plastike. ročaj je gumiran, da bolje stoji v dlani. Nastavek na vrhu ročaja je standardni GoPro nosilec, ki ustreza SPLIT GoPro Dome ohišju, kot tudi navadnim GoPro ohišjem ali kateremukoli drugemu nastavku ali dodatku, ki uporablja to GoPro obliko nastavka. Roč je zato zelo uporaben tudi brez Split dome ohišja. Nastavek lahko odstranite iz roča in uporabite za postavitev GoPro kamere na običajno foto stojalo.

  • Material:  ABS plastika
  • Velikost: 15 * 3.3cm
  • Teža: 90g / 2.26oz.

PAKET VSEBUJE

  • 1 x Split GoPro dome ohišje
  • 1 x ohišje za GoPro (isto kot Super Suit za Hero5, 6 in 7 black!)
  • 1 x Split gumiran ročaj za GoPro kamero

NAKUP SPLIT DOME OHIŠJA ZA GOPRO KAMERO

CENEJŠA POŠTNINA ZA SLOVENIJO!

Split Dome Port + gumiran ročaj
Split Dome Port + gumiran ročaj
SPLIT Dome Port z gumiranim ročajem združljiv z GoPro Hero 5, Hero 6 in Hero 7 BLACK kamero. Najcenejša opcija!
$39.95
Split Dome Port + gumiran ročaj + neoprenska zaščita
Split Dome Port + gumiran ročaj + neoprenska zaščita
SPLIT Dome Port z gumiranim ročajem in neoprensko zaščito združljiv z GoPro Hero 5, Hero 6 in Hero 7 BLACK kamero.
$47.95
DOME VERZIJA* :
Ultimate guide to over under photography (ebook)
Ultimate guide to over under photography (ebook)
E-knjiga v angleščini, ki vam bo pomagala vaše pol pol fotke spraviti iz enostavnih počitniških fotk na profesionalno raven. Kako dome deluje, kako ga nastaviti, kdaj in kje snemati, kako dome pravilno postaviti, kako se znebiti kapljic in rose ter kako fotke obdelati v Photoshopu. 45 strani nasvetov, trikov, informacij, primerov in skrivnosti!
$5.95

NAKUP: Nakup je možen preko PayPala ali z nakazilom na TRR. Pri plačilu s PayPalom gredo vsa plačila preko sistema Paypal, nikoli ne shranjujemo niti ne vidimo številk vaše kreditne kartice. Za nakup z nakazilom na TRR nam pišite na hello@splitgadgets.com

* SPLIT DOME OHIŠJE JE NA VOLJO V NASLEDNJIH RAZLIČICAH:

HERO5 / 6 / 7: Za GoPro Hero5 Black, GoPro Hero6 Black ali GoPro Hero 7.

HERO3 / 4: RAZPRODANO

moneybackguaranteepaypal-button

MNENJA UPORABNIKOV

Drinking tea in a pool in Morocco with Split GoPro dome port

"Jonathan is beter known as MomImFine on Instagram where he posts photos from his travels always telling his mom he is fine:). One of his most liked and commented photos was made using the Split dome port."

Jonathan (momimfine) from Belgium

Snorkeling with the fishes in Australia

"I'm so very impressed with the quality of the housing, Split has got it right. Expect to see more amazing split photos from us in the future as the crew get better at using the domes."

David from Australia

Girl in a swimming pool in Italy

"Dome is a great product with a very accurate design. I fell in love with it since the first time I used it and now I can’t go near the water without it. I definitely recommend it to any Go Pro addict!"

Christian from Italy